Alle kinderen mogen meedoen!

in Soest-Baarn

Landelijk officiis similique sea ei, vel tollit indoctum efficiendi nihil tantas platonem eos. Quidam officiis similique sea ei, vel tollit indoctum efficiendi nihil tantas.

niet van toepassing

Hoe helpen wij?

1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Door gebrek aan geld is het in steeds meer gezinnen niet mogelijk om kinderen te laten meedoen bij een vereniging, sportclub of muziekles.

Stichting Leergeld Soest-Baarn wil kinderen uit Soest, Soesterberg, Baarn, Eembrugge en Lage Vuursche wél mee laten doen op school, met sport, muziek of andere kunstzinnige vorming.

Doordat Stichting Leergeld het lidmaatschap van een vereniging of sportclub of deelname aan muziekles betaalt, krijgen kinderen meer kans om sociale contacten (buiten school) te maken, om te leren winnen en verliezen en om teamgeest en andere belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Door een deelname aan schoolactiviteiten kunnen kinderen gewoon meedoen met hun klasgenoten.

Het motto van Leergeld is: NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN!

Wat kun je aanvragen?

Je kunt hulp aanvragen voor activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn. Hieronder vind je het complete aanbod. Klik op een afbeelding of op het pijltje om meer te lezen over de hulp.

Dienstverlening Leergeld Soest-Baarn

Leergeld Soest-Baarn is telefonisch bereikbaar op maandagochtend van 09:00 tot 11:00 uur en op woensdagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur op telefoonnummer 06-16615319. U kunt geen voicemail bericht inspreken, maar u kunt ons wel mailen op: coordinator@leergeld-sb.nl

Als u tijdens bovengenoemde uren belt en er wordt niet opgenomen, dan betekent dat dat de lijn al bezet is. Probeert u het dan later nog eens, of stuur een e-mail.

Download onze flyer

Klik op de afbeelding om de flyer van Leergeld Soest-Baarn te downloaden. 

Onze partners