Home » Nieuws

Nieuws

 • Nieuwe coordinator ! 20 februari 2019

  Sinds begin dit jaar heeft de Stichting Leergeld een nieuwe coordinator : Roeland Bouricius. Hij heeft de taken overgenomen van Kees Jansma die dit vele jaren met veel enthousiasme heeft gedaan.

  Mede door de grote groei van het aantal aanvragen, is ervoor gekozen om Roeland te ondersteunen met een tweetal administratieve medewerkers : Nourice en Martien.

  Lees verder → Sinds begin dit jaar heeft de Stichting Leergeld een nieuwe coordinator : Roeland Bouricius. Hij heeft de taken overgenomen van Kees Jansma die dit vele jaren met veel enthousiasme heeft gedaan. Mede door de grote groei van het aantal aanvragen, is ervoor gekozen om Roeland te ondersteunen met een tweetal administratieve medewerkers : Nourice ...
 • Verantwoording 2017 26 oktober 2018

  Sinds vandaag is de verantwoording van de stichting Leergeld Soest/Baarn beschikbaar op de site. Dit verslag geeft een overzicht van de activiteiten en resultaten van Stichting Leergeld Soest/Baarn in het jaar 2017.

  Klik op hieronder om de verantwoording te bekijken:

  LG SB VERANTWOORDING 2017

  Wilt u meer weten over de verantwoordingen over andere jaren klik dan hier.

  Lees verder →Sinds vandaag is de verantwoording van de stichting Leergeld Soest/Baarn beschikbaar op de site. Dit verslag geeft een overzicht van de activiteiten en resultaten van Stichting Leergeld Soest/Baarn in het jaar 2017. Klik op hieronder om de verantwoording te bekijken: LG SB VERANTWOORDING 2017 Wilt u meer weten over de verantwoordingen over andere jaren klik dan hier.
 • Gift van Lady’s Circle Soest 18 maart 2018

  Donderdag 8 maart hebben de dames van Lady’s Circle Soest feestelijk hun 5-jarig bestaan gevierd. Een mooie gelegenheid om de resultaat van hun activiteiten in het afgelopen jaar aan te bieden aan Stichting Leergeld Soest/Baarn.

   

  Op hun uitnodiging heeft Kees Jansma hun bijeenkomst bezocht en allereerst een toelichting op de doelstelling en werkwijze gegeven. Vervolgens heeft Jet Loonstra met wat gevoel voor ceremonieel het bedrag van € 2.750,– bekend gemaakt en de bijbehorende cheque overhandigd.  Zij sluit af met de kanttekening dat ook de opbrengsten in het jaar 2018 voor Leergeld zullen zijn.

  Na een kort bedankwoordje nam Kees afscheid van de dames met een welgemeend tot volgend jaar.

  Lees verder →Donderdag 8 maart hebben de dames van Lady’s Circle Soest feestelijk hun 5-jarig bestaan gevierd. Een mooie gelegenheid om de resultaat van hun activiteiten in het afgelopen jaar aan te bieden aan Stichting Leergeld Soest/Baarn.   Op hun uitnodiging heeft Kees Jansma hun bijeenkomst bezocht en allereerst een toelichting op de doelstelling en werkwijze gegeven. Vervolgens heeft Jet ...
 • Bereikbaarheid Leergeld Soest/Baarn 6 januari 2018

  Vanaf 8 januari zal Leergeld Soest/Baarn telefonisch bereikbaar zijn op de maandag- en woensdagochtenden tussen 09:00 en 11:00 uur.

   

   

   

  Lees verder →Vanaf 8 januari zal Leergeld Soest/Baarn telefonisch bereikbaar zijn op de maandag- en woensdagochtenden tussen 09:00 en 11:00 uur.      
 • ING Nederland fonds voor Medewerkers kent donatie toe 25 oktober 2017

  Het ING Nederland fonds heeft leergeld Soest/Baarn een donatie van 1000 euro toegekend.

  Wij zijn ING Nederland fonds voor Medewerkers dankbaar voor deze bijdrage!!

  Over het ING Nederland fonds

  Als Nederlandse bank is ING nauw verbonden met de Nederlandse samenleving. Het in 2015 opgerichte ING Nederland fonds ondersteunt initiatieven die Nederland sterker maken. Dit past bij onze ambitie, vooruit helpen. Het ING Nederland fonds vindt het belangrijk te investeren in omvangrijke landelijke maatschappelijke initiatieven en ideeën, maar ook om lokale projecten een steuntje in de rug te geven. Dit doet het fonds door middel van donaties, maar ook met het delen van kennis over bijvoorbeeld ondernemen. Alles om de impact te vergroten en daarmee iets te betekenen voor en met Nederland. ING is een werkgever van een grote groep mensen. En veel mensen die werken bij ING zijn actief betrokken bij goede doelen of maatschappelijke organisaties. Net als alle andere vrijwilligers zijn ze onmisbaar in ons land en zonder hen zouden heel veel initiatieven niet kunnen bestaan. Van de coach bij de handbalvereniging tot de vrijwilliger bij de dierenambulance. En van de opknappers van de speeltuin tot de mantelzorgers. Zij dragen bij aan een sterke samenleving. ING is trots op de maatschappelijke betrokkenheid van medewerkers en willen die ondersteunen. Daarom is het ING Nederland fonds er ook voor medewerkers. Medewerkers in actieve dienst bij ING kunnen goede doelen of maatschappelijke organisaties waar ze aan verbonden zijn, voordragen voor een donatie.

  Kijk hier voor meer informatie over het ING Nederland fonds.

   

  Lees verder →Het ING Nederland fonds heeft leergeld Soest/Baarn een donatie van 1000 euro toegekend. Wij zijn ING Nederland fonds voor Medewerkers dankbaar voor deze bijdrage!! Over het ING Nederland fonds Als Nederlandse bank is ING nauw verbonden met de Nederlandse samenleving. Het in 2015 opgerichte ING Nederland fonds ondersteunt initiatieven die Nederland sterker maken. Dit past bij onze ambitie, vooruit helpen. ...
 • Verantwoording 2016 12 september 2017

  Sinds vandaag is de verantwoording van de stichting Leergeld Soest/Baarn beschikbaar op de site. Dit verslag geeft een overzicht van de activiteiten en resultaten van Stichting Leergeld Soest/Baarn in het jaar 2016.

  Klik op hieronder om de verantwoording te bekijken:

   LG SB VERANTWOORDING 2016

  Wilt u meer weten over de verantwoordingen over andere jaren klik dan hier.

   

  Lees verder →Sinds vandaag is de verantwoording van de stichting Leergeld Soest/Baarn beschikbaar op de site. Dit verslag geeft een overzicht van de activiteiten en resultaten van Stichting Leergeld Soest/Baarn in het jaar 2016. Klik op hieronder om de verantwoording te bekijken:  LG SB VERANTWOORDING 2016 Wilt u meer weten over de verantwoordingen over andere jaren klik dan hier.  
 • Afscheid penningmeester 8 september 2017

  Op woensdag 6 september is van de penningmeester Fred Heidinga afscheid genomen in de bestuursvergadering van de Stichting Leergeld Soest/Baarn.

  Fred is van het begin in 2005 betrokken geweest bij de oprichting en voorbereidingen van de Stichting Leergeld Soest/Baarn en de start in september 2009.

  Gedurende de gehele periode heeft hij de functie van penningmeester vervuld.

  Hij wordt opgevolgd door Magdaleen Timmermans ( niet op de foto)

   

  Lees verder →Op woensdag 6 september is van de penningmeester Fred Heidinga afscheid genomen in de bestuursvergadering van de Stichting Leergeld Soest/Baarn. Fred is van het begin in 2005 betrokken geweest bij de oprichting en voorbereidingen van de Stichting Leergeld Soest/Baarn en de start in september 2009. Gedurende de gehele periode heeft hij de functie van penningmeester vervuld. Hij wordt ...